Robin van Heilige Boontjes vertegenwoordigt Nederland tijdens One Young World summit

Robin Scholten is een van de tien geselecteerde Nederlandse delegates om via een speciaal ontwikkeld Shell Scholarship Programme de One Young World summit in Den Haag bij te wonen, waar onder anderen topmodel Naomi Campbell, mensenrechtenadvocate Amal Clooney, premier Mark Rutte en CEO’s van grote bedrijven als Unilever en Shell spreken.

Robin werkt bij koffiezaak Heilige Boontjes en zet zich in voor meer diversiteit en toegankelijkheid van de arbeidsmarkt. Met behulp van Heilige Boontjes is hij uitgegroeid tot “een betere versie van zichzelf”. Dit is ook zijn wens en doel voor anderen in nood. “Inmiddels ben ik zelf leidinggevende bij Heilige Boontjes en hoop ik door mijn persoonlijke ervaringen jongeren te kunnen inspireren en helpen hun plek op de arbeidsmarkt te vinden. Met mijn deelname aan het One Young World Scholarship Programme van Shell wil ik een belangrijke, maar ongehoorde groep een stem geven om zo onze impact te vergroten,” aldus Robin.

De One Young World summit vindt voor het eerst in Nederland plaats. 1800 jongeren uit 190 landen komen samen om gedachten en ideeën uit te wisselen over wat er gedaan kan worden aan wereldthema’s als duurzaamheid, klimaatverandering, schaarse grondstoffen en sociale ongelijkheid.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter