KIJK TERUG: Rotterdam gaat uit zijn dak, Feyenoord is landskampioen en wint overtuigend van Go Ahead Eagles

Feyenoord is voor de zestiende keer landskampioen in de Eredivisie geworden op zondag 14 mei. De benodigde overwinning tegen Go Ahead Eagles werd makkelijk behaald in de Kuip, tot vreugde van de supporters die massaal de stad bezoeken om gezamenlijk naar de wedstrijd te kijken. In de 15e minuut scoorde Idrissi de openingstreffer en toen even later van de voet van topscorer Giménez de 2-0 viel, leek het kampioenschap zeker. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met 3-0 door een treffer in 54ste minuut van Paixão.

De eerste helft
Het begon al meteen goed in de eerste helft. Het was al vrij zeker dat het landskampioenschap voor Feyenoord was.

Feest van De Kuip tot aan Hofpleinfontein
En toen was het toch echt zo ver. Rotterdam staat op z’n kop. Feyenoord wint voor het eerst sinds zes jaar weer de landstitel.

Maandag 15 mei vindt de huldiging van Feyenoord plaats in het Centrum van Rotterdam. Deze is te volgen vanaf 09.00.