Rotterdam viert Pasen, maar niet thuis

Pasen zit er weer op, maar wie denkt dat Rotterdammers braaf thuis met familie rond de tafel zaten, vergist zich. Op verschillende plekken in Rotterdam werden paasfeestjes gehouden en wij namen een kijkje.

In Hillegersberg organiseerden Lenie en Rien van Nikkelen Kuipers een paasbrunch voor ouderen. Met een band en theatergezelschap was het meer een feest dan een paasbrunch en werd er vrolijk op los gedanst. Rien zegt het feest vooral te organiseren voor diegenen die niet alleen thuis willen zitten, maar iedereen is welkom.

Op het Noordplein organiseerde Jerrel Landvreugd ook een paasbrunch in zijn restaurant Nomo, maar dan met een culinair tintje. Naast de gebruikelijke croissantjes en eitjes had hij speciale gerechtjes gemaakt om het geheel net wat meer te laten zijn dan een normale paasbrunch.

Ook op de Witte de With werd Pasen gevierd. Zo zette restaurant Obba een wel heel groot paasei neer, namelijk een Big Green Egg barbecue, onder het motto, iedereen doet al aan een paasbrunch, dus wij doen een paasbarbecue!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter