Rotterdam weer decor van open atelier All You Can Art

Creatievelingen kunnen deze zomer onder leiding van een aantal kunstenaars hun creatieve vaardigheden ontwikkelen tijdens All You Can Art programma van de Kunsthal. Ook de Summerschool is terug. Rotterdammers worden van juli tot september ondergedompeld in de kunst. Het motto van het initiatief is dan ook: iedereen kan kunst maken, leren en ontdekken. 

Wie zich inschrijft voor de Summerschool maakt kans om zes weken lang onder begeleiding van verschillende kunstenaars kennis en ervaring opdoen op alle vlakken van de kunst. Alle Rotterdammers boven de 14 kunnen zich inschrijven, ervaring of niet. 

Sabine Parmentier, hoofd marketing en communicatie van de Kunsthal vertelt: “Vorig jaar hebben we voor het eerst All You Can Art binnen de anderhalve-meter-maatschappij georganiseerd. We hebben toen veel kunnen oefenen dus dat gaat dit jaar zeker ook lukken.” Parmentier is positief over de maatregelen die mogelijk versoepeld worden: “We gaan ervan uit dat we tegen de zomer weer open mogen. Maar, alle activiteiten die we organiseren kun je doen op anderhalve meter afstand.” 

All You Can Art vindt plaats van zaterdag 10 juli tot en met zondag 5 september. De Summerschool duurt minder lang, van dinsdag 20 juli tot en met zondag 29 augustus. Inschrijven kan tot en met 16 mei 2021.

Bekijk hieronder de reportage serie van OPEN Rotterdam over All You Can Art.