Rotterdammers feesten ook in de regen: ‘Wij zijn toch niet van suiker!’

Na heel lang wachten is het festivalseizoen dan eindelijk toch begonnen! Het is ondertussen al oktober en dat betekent hier, regen, regen en nog eens regen. Wij vragen Rotterdamse studenten of zij nog van plan zijn om een dansje te wagen op een van de festivals de komende tijd.

“Wij zijn toch niet van suiker’’, roept een studente die feesten in de buitenlucht nog wel ziet zitten. Niet alle studenten zijn het hier mee eens. Zo vertelt een andere student dat hij geen festivals bezoekt in verband met de test- en vaccinatiebewijzen: “Ik ben het niet eens met de laatste coronamaatregelen.”

Toch zijn er ook veel mensen die wel naar festivals willen. Voor deze mensen hebben de studenten een creatieve oplossing: “Als iedereen op het festival een paraplu heeft, kunnen we ons eigen dak maken.”

De komende tijd staan onder meer het Vrij Volk Festival en Crazy Sexy Cool op de planning. Volgens de organisatie gaat het ondanks de tijd van het jaar goed met de kaartverkoop. Kijk hier voor meer informatie.