Rotterdamse artiesten veroveren plek op (inter)nationale festivals

Rotterdamse artiesten zijn deze zomer te vinden op grote nationale en zelfs internationale festivals. Zo zijn muzikale acts uit onze stad de komende weken te vinden op onder andere Lowlands, Mysteryland en Sziget.
Op Lowlands is Rotterdam goed vertegenwoordigd dit jaar. Zo staan Sevdaliza, standup-comedian Patrick Laureij, rapper Cartiez en dj David Vunk op het podium tijdens dit festival in Biddinghuizen.

Rotterdamse dj’s doen het ook goed in de festivalscene. Zo is de in Rottterdam geboren dj Eelke Kleijn te zien op Sziget in Hongarije. Michel de Hey en Benny Rodrigues draaien allebei op Hidden Garden festival in Eindhoven, Rotterdam Rave festival en later dit jaar op ADE (Amsterdam Dance Event). Benny Rodrigues is daarnaast ook te bewonderen tijdens Mysteryland.

Urban artiesten uit onze stad zijn ook te vinden op diverse festivals. Broederliefde treedt op in België tijdens de Lokerse Feesten en Laundry Day Antwerpen. Daarnaast kan je de rapformatie uit Spangen ook vinden op Latin Village en Dutch Valley. Import Rotterdammer Ronnie Flex gaat dit festivalseizoen ook hard. je kunt hem en zijn snelle planga vinden op het podium van onder andere Into the Great Wide Open en Mysteryland.

Zangeres Sevdaliza is de rest van het festivalseizoen vooral in het buitenland te vinden. Naast Lowlands staat zij op festivals in Slovakije, Duitsland en Rusland.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter