Rotterdamse Tinkeraars: in gesprek met ondernemers over corona

In de serie ‘Rotterdamse Tinkeraars’ gaat de Rotterdamse ondernemer Wesley dos Santos in gesprek met creatieve ondernemers om erachter te komen hoe zij tijdens de coronacrisis het hoofd boven water houden en zich aanpassen aan de situatie.

Aflevering 4: Adrijana Beumer
In de vierde aflevering gaat Wesley langs bij de eigenaresse van de buikdansschool Bellyssima Adrijana Beumer. Met haar praat hij over de gevolgen van de coronamaatregelen en de onzekerheid die het virus met zich meeneemt.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/loFxwOx1lkk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Aflevering 3: Roger Brouwn
In aflevering 3 gaat Wesley langs bij Roger Brouwn, de man achter vele toonaangevende belevingen in Rotterdam. Ook is hij de oprichter van een van de bekendste boekingskantoren van Nederland, met artiesten als Broederliefde en Poke.

Aflevering 2: Francis Neslo
In de tweede aflevering gaat Wesley langs bij dansschoolhoudster en onderneemster Francis Neslo. Met haar praat hij over de gevolgen van de coronamaatregelen en de onzekerheid die dat met zich meeneemt.

Aflevering 1: Y.M.P
In de allereerste aflevering gaat Wesley langs bij ondernemer en woordkunstenaar Y.M.P. Met hem praat hij over de gevolgen van de coronamaatregelen op zijn productiehuis FLOW en op zijn persoonlijke leven.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat