Rotterdamse zanger Omri Tindal released eerste single

Rotterdamse singer/songwriter Omri Tindal deed mee aan The Voice of Holland en hij was te zien als Petrus in The Passion 2017. Binnenkort komt z’n eerste album uit.

Omri Tindal ontwikkelde op jonge leeftijd al een interesse voor muziek en startte zijn zangcarrière kort daarna. Hij begon met een gastoptredens en een tour met de groep Delighted en deed daarna mee met theatertour Soul Brothers. Na zijn deelname aan The Voice of Holland in 2012 volgen de musicals Jersey Boys en Dreamgirls. Als Petrus in The Passion 2017 speelde hij samen met Roel van Velzen en Dwight Dissels.

Het debuutalbum van Tindal, genaamd AlphA, komt begin mei uit. Het is een mix van onder andere soul, pop, rock en R&B. “Alpha staat voor leiderschap: het begin, sterk zijn, zelfvertrouwen hebben en vooral klaar staan voor anderen” meldt Tindal. Het album weerspiegeld de verschillende fases van het leven. Liefde versus persoonlijke drive hebben hier de leidende rol. Dit laat hij zien in de video van z’n eerste single, Chase the Dream.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat