RU OPEN TALENT CONTEST VAN START

De tweede editie van RU OPEN Talent Contest, een samenwerking tussen OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited, gaat 12 juni van start. Aspirant artiesten kunnen tot 30 juni 2020 een filmpje insturen om mee te dingen naar het prijzenpakket, waaronder een optreden op Rotterdam Unlimited 2021.

De talenten wordt gevraagd met de telefoon een filmpje te maken waarop de act gepresenteerd wordt. Een deskundige jury zal tussen 30 juni en 07 juli de toegezonden video’s beoordelen. Vervolgens zullen de juryleden alle deelnemers van feedback voorzien in een door hen zelf opgenomen filmpje. Vijf talenten gaan door naar de finale op 15 juli. Daar zullen zij tijdens een live uitzending optreden voor de jury, die vervolgens de winnaar zal aanwijzen. De finale is live te zien op OPEN Rotterdam TV Een wordt live gestreamd op de Facebookpagina’s van OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited.

De winnaar

De winnaar mag een live optreden van 20 minuten verzorgen op een van de podia van Rotterdam Unlimited 2021, naast dit spetterende optreden is het RU OPEN Talent van 2020 ook de ambassadeur van Rotterdam Unlimited 2021. Tevens verzorgt de winnaar een optreden voor de Rotterdam Unlimited FESTIVAL TV uitzending op 25 juli bij OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. FESTIVAL TV is een samenwerking van OPEN Rotterdam en Rotterdam festivals om het festivalgevoel te behouden tijdens de corona-crisis. Het is een serie met compilaties, interviews, terugblikken, clips en registraties. 
Ambassadeur Lii
Ambassadeur van deze contest is rapper Lii, de onbetwiste winnaar van de eerste editie van RU Open Talent Contest in 2019. Lii is een Rotterdamse rapper die zich meer dan staande wist te houden op het podium, tussen optredens van Frenna en Femi Kuti & The Positive Force. De winnaar van deze editie is voor 2021 de ambassadeur van Rotterdam Unlimited.

Hoe je mee kunt doen lees je hier.

Kijk hier het optreden van Lii tijdens Rotterdam Unlimited 2019 terug.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat