Senioren gaan los op karaoke in de Kunsthal

De derde editie van de tentoonstelling All You Can Art is van 14 juli tot 26 augustus in de Kunsthal te zien, maar met een mobiel atelier wordt de kunst ook naar de Rotterdammers toe gebracht. In deze aflevering gaat de expositie All You Can Art naar zorginstelling Laurens toe en brengen de senioren een bezoek aan de Kunsthal.

Vorig jaar deden de bewoners van de zorginstelling al mee met All You Can Art en dat was een groot succes. De kunstenaars van All You Can Art merkten dat de bewoners een sterke band hebben met de haven en maakten daar een toepasselijk kunstwerk voor.

Net als vorig jaar is de inmiddels 101-jarige meneer van der Biezen, die zelf al jarenlang kunstwerken van bloemen maakt, van de partij om kunst te maken met All You Can Art. Hij vindt het geweldig om de Kunsthal te bezoeken en samen met de kunstenaars karaoke te zingen.


 
All You Can Art
Dit project is een samenwerking tussen The Instituto Buena Bista (IBB) en de Kunsthal. IBB is een vooropleiding en centrum voor beeldende kunst op Curaçao. Met All You Can Art laat IBB zien wat ze doen op doet op Curaçao, maar dan in het klein. Het idee achter All You Can Art is om kunst toegankelijker maken voor het publiek. De tentoonstelling is dan ook ingedeeld in atelierruimtes waar het publiek kan zien hoe kunst wordt gemaakt. Ze kunnen niet alleen kijken, maar mogen zelf ook mee doen. Er is daarnaast een summerschool de waar kunstenaars les geven. De tentoonstelling All You Can Art is gratis toegankelijk voor kinderen.

In een driedelige serie volgt OPEN Rotterdam het mobiele atelier van All You Can Art. Check deze weken openrotterdam.nl voor meer informatie over dit project.
 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter