Sinfonia Rotterdam vanavond op OPEN Rotterdam tv

OPEN Rotterdam biedt muziekliefhebbers de mogelijkheid om herinneringen op te halen aan de concerten van Sinfonia Rotterdam concerten die normaal gesproken in de stad plaatsvinden. Vandaag om 18.15 uur op OPEN Rotterdam TV: het Saint-Saëns Orgel Symfonie.

Het serene ‘poco adagio’ uit Saint-Saëns prachtige Organ Symphony werd op 20 oktober 2018 uitgevoerd in de Doelen Rotterdam. Geert Bierling bespeelt het orgel en Sinfonia Rotterdam staat onder leiding van dirigent Conrad van Alphen.

Waar kan ik het concert zien?

Ziggo digitaal op kanaal 36
KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349.
Analoog op kanaal 67+ (800 MHz)
Livestream https://www.openrotterdam.nl/tv/livestream

Sinfonia Rotterdam
Omdat de geplande Sinfonia concerten in Rotterdam door de coronacrisis niet door kunnen gaan worden er op OPEN Rotterdam opnames van meerdere optredens getoond. Meer dan een half uur kun je meekijken en luisteren naar bekende stukken. Zo zijn er beelden te zien van Tchaikovsky – Romeo and Juliet en Saint-Saëns – Orgelsymfonie

Het orkest bestond in maart 20 jaar geleden en werd opgericht door dirigent Conrad van Alphen. In het teken van het 20 jarig jubileum waren er 10 maart meerdere verrassingsconcerten door de hele stad. Dat kun je hier teruglezen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat