Sint Sing Along pyjamaparty in het Hofpleintheater en de Doelen

Vandaag is alweer de laatste dag van de Sint Sing Along pyjamaparty in het Hofpleintheater en de Doelen. Honderden kinderen hebben de afgelopen dagen samen met Stip en Stippel en het Kanariepietenkoor luid meegezongen op èchte Sinterklaas klassiekers.

De Sint Sing Along is een spannend sinterklaasverhaal waar kinderen naar kunnen luisteren. Het unieke aan het verhaal is dat het veel bekende liedjes omvat waar volop op meegezongen kan worden. Sinterklaas neemt voor dit evenement – waar je je pyjama voor moet aantrekken – niet alleen zijn pieten mee, maar ook zijn knuffeldier. Hiermee wil hij laten zien dat je nooit te oud bent om met een knuffel te slapen. Samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest wordt het laatste feest een groot meezingfeest.

Naast het zingen kun je een uur voor en een uur na de voorstelling in de foyer van het theater een speciaal door Sinterklaas aangelegd pietenparkour af te leggen waar je een diploma tot hulppiet kan halen. Tot slot is er de mogelijkheid om tot een half uur na de voorstelling samen met Sinterklaas op de foto te gaan.