SKVR: Laat je zien!

In opdracht van SKVR maken wij een driedelige serie waarin OPEN Rotterdam docenten en leerlingen van SKVR volgt. We onderzoeken hoe de relatie is tussen SKVR-docenten en -cursisten in de kunst en welke bijdrage het werk van SKVR levert aan ontwikkeling en welzijn van Rotterdammers.

Aflevering 3:
SKVR-cursist Shendric Eugenio heeft bij SKVR een tweede familie gevonden. ,,Het is niet alleen maar ‘spelen, spelen, spelen’,’’ legt hij uit. ,,De vibe is gewoon heel goed.”

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/g7sezBi7nng” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Aflevering 2:
Al bijna 10 jaar gaat Marianne Krouwer (81) naar de cursus Beeldhouwen op de SKVR. Docent Kees Buckens heeft haar geleerd dat je niet alleen moet hakken en vijlen, maar ook afstand moet nemen.

Aflevering 1:
In aflevering 1 van onze portretserie ‘Laat je zien!’ over de docenten en cursisten van SKVR onderzoeken we de band tussen de 5-jarige Louise en haar danslerares Tanya.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat