Speciale kroket ter ere van Fred van Leer groot succes

Rotterdamse stylist en tv-personality Fred van Leer heeft een bijzonder verjaardagscadeau gekregen. Op verzoek van radiostation Q Music bedacht snackbar Tante Nel samen met de Sligro de Pretkroket van Fred: een zilveren of gouden kaaskroket met een krotenmosterdknettermayonaise saus, vergezeld met een glaasje rosé.

“Fred was helemaal overrompeld. Hij vond het hilarisch. En met zijn lievelingswijntje erbij vond hij het helemaal het einde” vertelt Kevin de Roos, eigenaar van Tante Nel. Kevin kreeg van Q Music de opdracht om een snack speciaal voor Fred van Leer te ontwikkelen. Eerst heeft hij geëxperimenteerd met roze kroketten, maar dat lukte niet helemaal. Met een vriend die bij de Sligro werkt, kwamen ze op het idee van de Pretkroket.

De kroket scoort goed: “Klanten vinden het een hilarisch concept”, aldus De Roos. Dit was de eerste keer dat Tante Nel een dergelijk verzoek kreeg, maar eigenaar De Roos staat open voor andere bijzondere samenwerkingen: “Als mensen ons daarmee benaderen, waarom niet? “.

De Pretkroket van Fred is alleen het weekend van 23 en 24 september te verkrijgen bij Tante Nel.

(Foto’s via Tante Nel)

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat