Sportschool Staal en Kracht zamelt voedsel in voor honden en katten in buitenland

Mariz Voesenek, eigenaresse van de sportschool Staal en Kracht, zamelt onder andere voer in voor straathonden en -katten in Bosnië. Zelf heeft ze vier honden en 14 katten die allemaal ‘rescue’ zijn.
Mariz is zelf heel dol op dieren en probeert ze dus allemaal ook een huisje te geven. Zo heeft Mariz onder andere een kat met één oog omdat niemand het beestje wilde hebben. Haar rescue huisdieren eruit, of haar man? “Dan mijn man!”, zegt Mariz.

De sportschooleigenaresse zorgt zelf wel vaker voor spullen die de beesten in het buitenland nodig hebben. Toen zij laatst een telefoontje kreeg dat er dit keer extra ruimte is om voer en dergelijke mee te nemen, leek het Mariz een goed idee om dit dus ook in haar omgeving te vragen!

Op dit moment zamelt Mariz voer, kleden, speeltjes, kluifjes en snoepjes in voor rescuehonden en -katten in Bosnië. Deze spullen worden ingezameld bij haar eigen sportschool Staal en Kracht aan de Coolhaven 154A. De spullen worden zondagochtend door haar naar haar kennis gebracht, die deze spullen weer brengt naar Bosnië.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter