Studenten organiseren spelletjesavond voor nieuw Familiehuis Daniel den Hoed

Vijf studenten van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam organiseerden een ‘30 seconds’ toernooi om geld op te halen voor het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed. En wij waren erbij.
Studenten Dana, Daniël, Puck, Britt en Roos van de Hogeschool Rotterdam organiseerden een 30 Seconds toernooi bij Hotel Quartier du Port. Bij de organisatie komt meer kijken dan ze in eerste instantie hadden gedacht. Het begon als een simpel project voor school, maar resulteerde in een betekenisvolle avond voor een goed doel. De avond zat vol met plezier en vreugde, naast dat de avond in het teken stond van een serieuze kwestie.

Petra van Rijn medewerker van het Familiehuis Daniel den Hoed was erg blij met de avond: “ Ik bewonder het dat deze jonge studenten dit hebben georganiseerd, want het is echt een heel heftig onderwerp”. De studenten zorgen met er met de avond voor dat er geld werd opgehaald voor het nieuwe familiehuis. Dit huis maakt het mogelijk dat familie en naasten dichtbij hun zieke familielid of vriend kunnen verblijven. Zij hebben een mooi steentje bijgedragen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter