Studio Stadmaken is terug met twee talkshows

Studio Stadmaken is terug! Vers Beton en OPEN Rotterdam bundelen opnieuw de krachten op 14 en 21 januari. Dit jaar buigt Studio Stadmaken zich over de stad ten tijde van een pandemie.

Tijdens de twee talkshows met als thema De Harde Stad en De Zachte Stad gaan verschillende experts het gesprek aan. En zie je reportages door OPEN Rotterdam over nieuwe initiatieven, veerkracht, hernieuwd stadsgebruik en de openbare ruimte.

In de eerste talkshow op 14 januari om 20:00 uur gaat het over De Harde Stad. Een gesprek over vernieuwd stadsgebruik sinds het uitbreken van corona: hoe beïnvloedt een pandemie hoe de stad wordt vormgegeven? In de tweede editie op 21 januari om 20:00 komt de De Zachte Stad aan bod: welke sociale en maatschappelijke kansenongelijkheden zijn blootgelegd onder invloed van corona? En hoe wordt hiermee omgegaan?

De programma’s worden uitgezonden via de Facebookpagina van Vers Beton en het Youtubekanaal van OPEN Rotterdam. Naderhand zijn de uitzendingen daar ook terug te kijken.

 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat