Techno Festival Rotterdam Rave voor het eerst op het RDM-terrein

Dit weekend is het weer tijd voor het grootste techno festival van Rotterdam en omstreken, Rotterdam Rave. Voor het eerst verhuist het festival van het Lloyd Multiplein naar het rauwe RDM-terrein op Heijplaat. Voor de organisatie is dit een lang gekoesterde droom die uitkomt.
Zeven jaar geleden werd het Rotterdam Rave festival voor het eerst georganiseerd, met als doel om Rotterdam op de internationale techno kaart te zetten. Inmiddels is het festival een begrip in en buiten Rotterdam. De industriële omgeving van de RDM-loods sluit goed aan bij het underground thema van het festival. Dit jaar zijn er drie podia: twee in verschillende loodsen en één buiten.

Het belooft ook dit jaar een groot feest te worden. Naast alle (inter)nationale dj’s, zijn er ook dit jaar weer een aantal Rotterdamse techno helden die de podia beklimmen, zoals Michel de Hey, Secret Cinema, Stranger en Benny Rodrigues. Houd vandaag onze Instagram Stories in de gaten om een kijkje te nemen op het festival!

Vorig jaar probeerde onze reporter nieuwe vrienden te maken op het festival. Benieuwd of dit haar gelukt is? Kijk het terug. 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter