TOFFLER | FESTIVAL TV

Al 5 jaar tovert TOFFLER voor één dag het Roel Langerakpark om tot een heus techno- en housewalhalla. Net als in de club, staan er regelmatig grote internationale dj’s achter de draaitafels. Dit jaar kan het festival niet doorgaan door de maatregelen rondom het coronavirus.

In OPEN Rotterdam FESTIVAL TV kijken we terug naar voorgaande jaren en genieten we toch nog van de muziek. Sherida en Kyara van TOFFLER geven ons een korte inleiding en vertellen ons wanneer TOFFLER Festival weer plaats zal vinden.

OPEN Rotterdam FESTIVAL TV en via livestream
Vrijdag 29 mei om 21:00 uur
Zaterdag 9 mei om 15:00 uur en 21:00 uur.

TOFFLER Picknick Edition
Om het festival toch nog een beetje te kunnen houden, organiseert TOFFLER in samenwerking met het Zalmhuis The Picknick Edition. Via de website kun je vanaf 14:00 uur alsnog luisteren naar live gemixte muziek.

FESTIVAL TV
OPEN Rotterdam, Rotterdam Festivals en de festivalorganisaties slaan de handen ineen en brengen samen de festivalagenda tot leven door speciale uitzendingen op OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Op de geplande festivaldagen zijn er speciale FESTIVAL TV-blokken (tussen 14 tot 16 uur en tussen 20 tot 22 uur) op OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36, KPN 1349) en livestream (www.openrotterdam.nl/live).

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat