Trots Concert: Muziek en bemoedigende woorden live vanuit Schouwburgplein

In de spannende tijd waarin we ons op dit moment bevinden kan iedereen wel een beetje warmte, positiviteit en een vorm van verbinding gebruiken. Hoe kun je hier beter voor zorgen dan met muziek, dans en bemoedigende woorden van anderen?
In samenwerking met een aantal partijen heeft RememberMe.nl al deze ingrediënten samengevoegd om een livestream concert te organiseren genaamd ‘Trots Concert’. Het concert werd gisteren tussen 20.30 uur en 21.30 uur live gestreamd vanuit Pathé Schouwburgplein.

Trots Concert
Het Trots Concert bestaat uit een afwisselend programma dat een bijdrage levert aan de positieve energie die RememberMe.nl via de livestream wilt overbrengen. De live muziek wordt verzorgd door diverse muzikanten met een breed repertoire.​ Zo zal bandoneon-solist Carel Kraayenhof samen met concertpianist Jeroen van Veen live muziekstukken van Tiersen en Einaudi spelen.

Ook aan zang ontbreekt er niets op deze vrijdagavond, want Leoni Jansen zal live een van haar nummers zingen. En bij muziek hoort natuurlijk ook dans. Op het bioscoopscherm wordt een prachtige danscompilatie getoond, geheel verzorgd door dansers van het Ritmische Gymnastiek Leiden getoond.

De live muziek wordt afgewisseld met artistieke invullingen en videoboodschappen op het bioscoopscherm. Diverse Rotterdamse ondernemers delen liefdevolle en bemoedigende boodschappen waarin zij hun steun uitspreken en complimenten geven aan mensen en beroepsgroepen die deze vooral nu wel goed kunnen gebruiken.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat