Van de sportschool met dertig anderen ‘live workout’ in je woonkamer

Nu Maudi Oerlemans van De Happy Fit Challenge door de coronacrisis thuis zit, gaat zij live verder met een livestream workout. Deze week deden er tijdens de workout meer dan dertig Rotterdammers live mee vanuit hun eigen woonkamer.

Gewoonlijk geeft Maudi outdoor trainingen op verschillende plekken in Rotterdam, maar door crisis zit ze zonder werk. “De gezondheid en veiligheid van mensen staan voor op. Daarom heb ik besloten geen lessen meer aan te bieden.”

Maudi heeft een alternatief gevonden zodat ze nog steeds lessen kan geven. Een livestream bootcampsessie uit de woonkamer. “Dit is niet alleen voor mijn community, alle Rotterdammers mogen meedoen!” Hiermee speelt Maudi in op het feit dat alle sportscholen in Rotterdam sinds de coronacrisis hun deuren moesten sluiten. “Ik geef nu live sessies vanuit mijn woonkamer. Zo kan iedereen in zijn eigen woonkamer meedoen en kan iedereen elkaar tegelijkertijd zien. Door het live aan te bieden, blijft iedereen het community gevoel hebben!”

Haar vorige livestream was volgens Maudi een groot succes. “Ik kreeg heel veel positieve reacties. Ik ga hier zeker meer door, ook als de sportscholen weer open mogen, zodat ik makkelijk in contact blijf met de community.” Maudi hoopt op deze manier toch aanwezig te blijven omdat zij het contact met haar klanten zo belangrijk vindt.