Verwendag voor vrouwen met kanker

In het World Trade Centre organiseert stichting Voor Jou een grote verwendag voor vrouwen met kanker. Op dit jaarlijks terugkerend evenement kunnen mensen met kanker genieten van diverse korte behandelingen, zoals massage, manicure, pedicure, gezichtsbehandelingen of visagie. Ook zijn er leuke en ontspannen workshops te volgen, zoals yoga, mindfulness en kleuradvies.

Al sinds 2010 verzorgt de “Stichting Voor Jou, een mooi moment voor mensen met kanker”, om deze reden gratis verwendagen voor vrouwen met kanker. Vrouwen met kanker worden dan van top tot teen in de watten gelegd. 
 
Er wordt een mooie portretfoto gemaakt en bovendien kan er ook nog een ontspannende workshop gevolgd worden. Daarnaast is er alle gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen. Tussen de middag wordt een heerlijke lunch aangeboden. De dag staat open voor alle vrouwen, die kanker hebben (gehad). 
De stichting ‘Voor Jou, een mooi moment voor mensen met kanker’ is een stichting zonder winstoogmerk, gevestigd in Rotterdam. Zij houden zich op diverse manieren bezig met het organiseren van momenten van ontspanning voor mensen met kanker.

De verwendag is vandaag, zaterdag 17 juni van 10:00 tot 17:00 in het World Trade Centre aan het Beursplein.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat