VIDEO | ‘Ik Geloof in Mij’-ster Said vlogt met camera in de hand op het Noordplein

said ik geloof in mij

Heel Nederland leerde Said kennen als camera-assistent van cameraman Ron in het televisieprogramma ‘Ik Geloof in Mij’. Dankzij zijn ontzettend positieve instelling is de Rotterdamse Said bij sommige kijkers zelfs populairder dan de zangers die in de serie centraal staan.

Maar alleen assistent zijn, dat is niet genoeg voor hem. Hij maakt ook filmpjes voor zijn eigen YouTube kanaal. Op het Noordplein vlogt hij over de biologische producten die daar worden verkocht. Hij is er niet alleen. Hij wordt bijgestaan door mr. Blazedill en Corrie. Zij stellen voornamelijk de vragen, terwijl Saïd ze aanmoedigt.

Tekst gaat verder onder de video.

Samen vlogs opnemen
Corrie is 79 en heeft Saïd ontmoet tijdens één van zijn vlogs. Sindsdien nemen ze samen vlogs op en zo komt Corrie weer wat vaker de deur uit. Mr. Blazedill is er vandaag voor het eerst. Dit is niet zijn echte naam, maar een alterego. De even zo oude excentriekeling stelt kritische vragen over allerlei groente en fruit.

Said heeft naast een bekende vlogger worden meer grote plannen. Zo wil hij nog eens samen met Ron de Cameraman een videoclip maken voor René Le Blanc.