VIDEO | Nieuw Rotterdams talent ontdekt: de audities van 010 SKILLZ zijn begonnen!

Rotterdam laat van zich horen in 010 Skillz, een nieuwe talentenshow in de stad. In samenwerking met gemeente Rotterdam is de Jeugdgroep van Oranje (beter bekend als de JvO) een nieuwe talentenjacht begonnen in Rotterdam voor jongeren in de leeftijdscategorie 13 tot en met 27 jaar. In de auditieronde kunnen jongeren zich van hun beste kant laten zien op het gebied van zang, dans, muziek en theater.

Kiran en Fayoni presenteren de eerste auditierondes en gaan in gesprek met een aantal van de kandidaten. Zo zien we de auditie van de 17-jarige Leny. Met haar nummer ‘My future’ maakt ze kennis met zichzelf in de toekomst. Fabio brengt een primeur met zijn eerste zelfgeschreven lied en ook rapper Pharaoh betreedt voor het eerst het podium. Deze optredens en meer zie je terug in de eerste aflevering van 010 SKILLZ.

010 SKILLZ
In de maand november zijn de inschrijvingen en twee auditierondes geweest. De competitie bestaat uit voorrondes, de kwartfinale, de halve finale en de finale. Deze zullen elke donderdag worden uitgezonden op OPEN Rotterdam.