Kijk terug: Hét lijsttrekkersdebat over sociaal ondernemerschap

Voor Goed hield woensdag, in samenwerking met Vers Beton en KplusV, hét lijsttrekkersdebat over sociaal ondernemerschap. Vanuit Tech Noir, de nieuwste hotspot aan de Schiedamse Vest, gingen de organisaties vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur in gesprek met 11 politici over de toekomst van sociaal ondernemerschap in Rotterdam.

Kijk het debat hier terug:

Tijdens het debat verkennen de aanwezigen de ambities en plannen voor de komende raadsperiode. Wat heb je eigenlijk nodig in een stad om sociaal ondernemerschap voor iedereen te laten werken? Wat is de rol van de gemeente hierbij? En… wie gaat dat betalen? Aan de hand van verhalen van ondernemers en bijbehorende stellingen gaan de lijsttrekkers het debat aan onder de bevlogen leiding van Zoë Pinto E Neto.

De volgende politici zijn erbij: Joan Nunnely (D66), Christine Eskes (CDA), Bart van Drunen (Leefbaar Rotterdam), Serkan Soytekin (DENK), Astrid Kockelkoren (GroenLinks), Mieke Megawati Vlasblom (Bij1), Tjalling Vonk (ChristenUnie), Vincent Karremans (VVD), Imane Elfilali (Volt), Roos Vermeij (PvdA) en Ellen Verkoelen (50Plus).