Volg OPEN Vlogger Yoeri in zijn Road To 39

OPEN Vlogger Yoeri doet regelmatig mee aan hardloopwedstrijden. In april staat de marathon voor de deur en hij wil dan de 10 kilometer dolgraag onder de 40 minuten lopen. Gaat hem dit lukken? Check zijn vlogserie Road To 39.

Het moment van de waarheid voor onze vlogger Yoeri. Gaat hij de kwart marathon onder de 40 minuten lopen? Kijk mee naar z’n laatste vlog op de dag van de marathon!
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/1PDDwt91Zbo” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>
Aankomend weekend gaat het gebeuren! OPEN Vlogger Yoeri gaat proberen om binnen 40 minuten de kwart Marathon te lopen. Helaas zit het voor nu even tegen..

 
Nog maar een kleine twee weken en dan is het zover. OPEN vlogger Yoeri is deze week volop bezig met de laatste voorbereidingen. Deze week heeft hij meegedaan met de Rotterdam Running Crew én is hij bezig met het uitstippelen van zijn racestrategie.

OPEN vlogger Yoeri heeft nog maar drie weken te gaan voordat hij de kwart marathon gaat lopen. Naast training is ook gezond eten een vereiste. In deze vlog kiest hij niet voor de snackbar, maar voor een broodje!
 

 
Over minder dan een maand doet OPEN vlogger Yoeri mee aan de NN Marathon Rotterdam. Zijn doel is om de 10 kilometer binnen 40 minuten te lopen. Ter voorbereiding racet hij in deze vlog tegen de Watertaxi in Rotterdam. Gaat hij het halen?


 
In aflevering 10 van Road to 39 kan OPEN Vlogger Yoeri zijn training niet zoals gewoonlijk uitvoeren door de sneeuw. Stilzitten kan hij niet, dus dan maar over naar de alternatieven!


 
In de negende aflevering van Road To 39 was OPEN Vlogger Yoeri genoodzaakt zijn vlog op te nemen op een werkdag. In deze aflevering laat hij zien hoe je werk en hardlopen kan combineren.

 
In aflevering 8 loopt Yoeri 10 km op de baan bij PAC in Kralingen. Naderhand geeft hij meer inzicht in hoe hij zijn tijd probeert te verbeteren.

In aflevering 7 gaat Yoeri hardlopen in het Kralingse Bos.

In aflevering 6 verkent hij alvast het parcours en heeft hier een mooie timelapse van gemaakt.


 
In aflevering 5 van Road To 39 heeft OPEN Vlogger Yoeri de beroemde Race The Tube challenge gedaan. Hij reed mee met Metro A richting Ommoord. Bij station Prinsenlaan is hij uitgestapt en heeft hij het op een sprinten gezet, om op station Oosterflank bij dezelfde metro weer in te stappen. Gaat hij het redden?


 
In aflevering 4 probeert OPEN Vlogger Yoeri Rotterdammers te motiveren om een stukje met hem mee te rennen. Met 16 kilometer per uur over de Lijnbaan. Wie durft het aan? 


 
In aflevering 3 doet Yoeri mee aan de Rijnmond Run van de Rotterdam Running Crew. Deze loop gaat langs het gebouw van OPEN Rotterdam en RTV Rijnmond. 


 
In aflevering 2 zie je hoe OPEN Vlogger Yoeri traint met Patrick Kwist; de snelste hardloper boven de 45 jaar. Samen met Patrick loopt Yoeri 10 rondjes om de atletiekbaan om uiteindelijk ongeveer 14:17 te lopen op 4 kilometer.
 

 
In aflevering 1 stelt OPEN Vlogger Yoeri zich voor. Hij laat zijn medailles en andere prijzen zien en loopt alvast een rondje!

<

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat