Wauw! Al meer dan duizend mensen doen mee met de goede voornemens van deze bekende Rotterdammers

Wauw! Al meer dan duizend mensen doen mee met de goede voornemens van deze bekende Rotterdammers

Al meer dan 1.100 Rotterdammers hebben samen met bekende Nederlanders hun goede voornemens voor 2021 in de praktijk gebracht. Zo kopen 258 Rotterdammers samen met dj Karim Solimann drie maanden lang niks nieuws en volgen 307 mensen het goede voorbeeld van model Sharon Pieksma: dit jaar meer zwerfafval van straat rapen.

Bekende Rotterdammers zoals zangeres Sabrina Starke en de voetballers Thomas Verhaar en Bart Vriends begonnen het jaar 2021 met hun eigen nieuwjaarsresoluties. Zo wilden ze hun goede voornemens voor een positievere toekomst in de praktijk brengen. Dus Wat Gaan Wij Doen?, de organisatie achter deze Rotterdamse resoluties, riep iedereen op mee te doen. “Want als er een jaar goed was voor een flinke portie bezinning, dan was het 2020 wel.”

Veel steun voor de actie
In totaal hebben al 1.106 Rotterdammers zich aangesloten bij de actie. Naast de 258 en 307 mensen die het goede voorbeeld van Karim Soliman en Sharon Pieksma volgen, eten 216 Rotterdammers drie maanden lang bijna geen vlees. Daarmee volgen ze het voorbeeld van Natasja Morales.

153 Rotterdammers laten in de gehele maand februari de auto staan, net als de voetballers Thomas Verhaal, Bart Vriends en Maarten de Fockert. Samen met zangeres Sabrina Starke gaan 172 Rotterdammers dit jaar hun eigen voedsel verbouwen.

Vanaf 1 februari zijn de zeven Rotterdammse sterren en hun volgelingen begonnen met hun goede voornemens.

Doe jij mee?
Dus Wat Gaan Wij Doen? hoopt nog altijd dat zoveel mogelijk mensen zich aansluiten bij de goede voornemens van de pioniers. Maar een eigen missie formuleren kan natuurlijk ook. Meer informatie over de Rotterdamse Resoluties lees je hier. Daar lees je ook hoe je nog altijd kan meedoen met de actie.