West-Kruiskade verandert openingstijden tijdens de ramadan

Op de West-Kruiskade hebben sinds afgelopen zaterdag vijf ondernemers de openingstijden veranderd om vastende Rotterdammers een hart onder de riem te steken tijdens de ramadan. Zo kunnen mensen na het verbreken van het vasten nog genieten van een kopje koffie, smoothie, gebakje of ijsje.

Om een bruisende sfeer te creëren en geen klanten te verliezen tijdens de vastenmaand, bedenken de ondernemers van Mr. Beans, Johnny’s Burger Company, Ilya, Madera House en De IJssalon West-Kruiskade verschillende mogelijkheden waardoor mensen na zonsondergang nog naar buiten kunnen. En dat is nodig, beaamt een bezoeker. Omdat je tijdens het vasten niet buiten komt en na de iftar het juist gezellig en nodig is om een luchtje te scheppen.

Het is nu nog rustig, maar de tweede helft van de ramadan zou het wat drukker moeten zijn. Volgens Ihsan Terzi, chefkok Ilya, komt dat doordat in de eerste weken familie bezocht wordt. Yassine Hajdaoui van Mr. Beans kwam met zijn collega op dit idee en hoopt elk jaar verder uit te kunnen breiden, zodat zelfs bezoekers van buiten Rotterdam dit spektakel willen meemaken tijdens de vastenmaand.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat