Wij Zijn Rotterdammers: Een passie voor Feyenoord is wat deze markante Rotterdammers bindt

Een passie voor Feyenoord is wat deze markante Rotterdammers bindt | Wij Zijn Rotterdammers

Wij zijn Rotterdammers is een nieuwe serie die de wereld rondom de wedstrijden van de voetbalclub Feyenoord zichtbaar maakt. In vijf afleveringen volgen we Rotterdammers die vooral één ding met elkaar gemeen hebben: een pure passie voor de club Feyenoord. Vanaf 17 april te zien bij OPEN Rotterdam.

We volgen het leven door de ogen van fanatieke supporters, waaronder een topsporter, tattoo-artiesten en de mensen achter de Rotterdamse horeca. De serie biedt een kijkje in de keuken die normaal voor veel mensen niet toegankelijk is. Leef mee en volg de reis van deze markante Rotterdammers én Feyenoorders.

Spandoekenactie
Zo zie je hoe een groep supporters zorgt dat de Kuip op unieke wijze vol komt te liggen met spandoeken. Spandoeken die staan voor iedere supporter die de club Feyenoord support in coronatijd. En zie je hoe deze supportersactie gaandeweg de wedstrijden verloopt met een bijzonder ‘open’ einde.

Daarnaast volgen we hoe zesvoudig wereldkampioen kickboksen, Luis Tavares, zijn pad richting het gevecht voor Glory in de Ahoy bewandelt. Volg hoe tattoo-artiest en rapper Seaneman samen met collega’s gaat sparren over de afgelopen periode. Duik in de wereld van de horeca van Rotterdam en hoe zij om zijn gegaan met deze moeilijke tijd. Iedereen die we volgen heeft een grote passie voor Feyenoord.