Winkelcentrum Nesselande maakt het warm dit weekend

Winkelcentrum Boulevard Nesselande bestaat tien jaar en dat mag niet zomaar voorbij gaan. Daarom organiseert het winkelcentrum een winterfestijn op het Maltaplein met een bobsleebaan van maar liefst 70 meter lang. Van 29 november tot en met 1 december kun je de bobsleebaan bezoeken.

De bobsleebaan is niet eentje die je overal tegen kan komen. Dit is de enige mobiele baan op de wereld waar je start met een hoogteverschil. Je begint op 3.5 meter hoog en de snelheid loopt op tot maar liefst 40 kilometer per uur!

Op het Maltaplein kan je de bobsleebaan vinden. Daarnaast is er de gelegenheid om een warm drankje te drinken of een suikerspin te halen voor de kleinere Rotterdammers. In het weekend zijn er activiteiten waaronder workshops en is er een DJ aanwezig voor livemuziek. Het winterfestijn op het Maltaplein valt samen met Black Friday, waar de winkeliers en horecagelegenheden met verschillende acties en openingstijden van profiteren. Onder andere Brasserie Lookies, Mamamo en Nelson Schoenen hebben mooie kortingen op hun producten en menukaarten.

Met het festijn wordt ook geld opgehaald voor een goed doel, namelijk voor het sponsorkind Presli uit Indonesië. Presli hoort bij de etnische groep de Timoneresse. Hij woont in een dorpje met elektriciteit en water, maar weinig voedsel. Er wordt geld ingezameld om hem beter onderwijs, voedsel, kleding en medische hulp te bieden. Mocht je een donatie willen geven kun je naar een van de kinderworkshops gaan.

Het evenement vindt plaats van 29 november tot en met 1 december. De entree voor dit evenement is gratis. De openingstijden verschillen wel per dag. Op vrijdag 29 november is het winterfestijn open van 12:00 tot 21:00. Op zaterdag 30 november van 12:00 tot 20:00 en op zondag 1 december van 13:00 tot 18:00.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat