VIDEO | Schitterende optredens bij OPEN sessies tijdens Studio Eendracht

Tijdens Studio Eendracht mochten we genieten van een aantal bijzondere optredens van verschillende artiesten. Deze artiesten zou je kunnen kennen van onze OPEN sessies, een samenwerking met poppodium New Grounds. Benieuwd naar de spectaculaire optredens? Kijk hier dan terug naar Mayomen, Het Gezelschap, Lucas en Aziz & Muriel!

De Band Mayomen opent met muziek Studio Eendracht.
Kijk hier het optreden terug:

Het Gezelschap zet Heilige Boontjes op stelten
De mannen van de groep Het Gezelschap knallen het vijfde uur van Studio Eendracht binnen met een OPEN Sessie. Jordy, Kevin, Diggy, Juno en Snipe zijn blij weer op een podium te staan. “Het was fijn dat we elkaar hadden dit jaar.”

Een heerlijke ochtendstart met Lucas
Lucas won de Grotte Prijs van Rotterdam en mocht voor ons optreden met een aantal van zijn nummers. Luister en geniet:

Aziz en Muriel
Aziz is een statushouder uit Turkije. Hij was al muzikant in Turkije en zet dat hier voort. Normaal treedt hij op met zijn veertienkoppige band Etiolles Electrique, daar was hier helaas geen ruimte voor. Tijdens Studio Eendracht trad Aziz op onder begeleiding van Muriel.

OPEN Sessies
Tijdens de coronacrisis begon OPEN Rotterdam, samen met New Grounds en de Popunie, het programma ‘OPEN Sessies: New Grounds’. Artiesten konden daardoor, ondanks de coronamaatregelen toch een Rotterdams podium op, al dan wel zonder publiek.