[ADV.] Op zoek naar Rotterdamse sportfilm-plannen

Na een succesvolle eerste editie van de Sport Film Award tijdens het Sport Film Festival Rotterdam (SFFR) zoekt CineCrowd i.s.m. Topsport Rotterdam en OPEN Rotterdam wederom Rotterdamse sportfilmplannen. Uit de ingestuurde plannen worden maximaal 3 projecten geselecteerd die kans maken op maximaal 5000 euro en op een prijs van 2000 euro. De documentaires gaan in premiere tijdens het SFFR 2018 en op OPEN Rotterdam TV. Dus heb je een plan? Stuur het tijdig in!

Selectie
De SPORTFILM CALL staat open voor alle genre’s met een maximale lengte van 30 minuten, met als achtergrond of onderdeel de sport(cultuur). 
De projecten worden geselecteerd door CineCrowd, OPEN Rotterdam en Rotterdam Topsport. De Rotterdam Sportfilm Award voor ‘beste film’ wordt uitgereikt tijdens het AD Sportfilmfestival Rotterdam (SFFR), door een vakjury van film en sport professionals. Op dit festival medio maart 2018 beleven de films tevens de première.

Prijs
De Rotterdam Sportfilm Award voor ‘beste sportfilm’ wordt uitgereikt tijdens de feestelijke première op het Sportfilmfestival Rotterdam in maart 2018. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 2000 euro én de toegang tot het Internationale Sportfilmfestival in Milaan. Daarnaast worden alle films uitgezonden door OPEN Rotterdam.

Matchingsgeld
De 5000 euro waar je kans op maakt, ontvang je nadat je zelf minimaal 5000 euro hebt opgehaald middels crowdfunding via CineCrowd. De filmmaker wordt door het team van CineCrowd hierin begeleid middels feedback, workshop en exposure.
 

Meer informatie
https://cinecrowd.com/nl/sportfilmcall
 
LET OP: Deadline 15 augustus 2017