Al drieduizend inzendingen voor naam Feyenoord trainingscomplex

Ruim drieduizend Feyenoord-supporters hebben de afgelopen weken hun suggestie ingestuurd voor de naam van het nieuwe trainingscomplex. Wie dit nog niet heeft gedaan, heeft nog een week de tijd. Vrijdag 5 januari 2018 is de laatste dag om een naam in te sturen.

De drieduizend supporters reageerden de afgelopen weken op de oproep van de Feyenoord-directie, die in de zoektocht naar een passende en breed gedragen naam voor de nieuwe trainingsaccommodatie graag een beroep doet op de creativiteit van de Feyenoord-supporters.

Algemeen directeur Jan de Jong riep daarom enkele weken geleden alle leden van Het Legioen op om hun favoriete naam voor het nieuwe trainingscomplex, dat met ingang van het seizoen 2018-2019 in gebruik wordt genomen, in te sturen.

De supporter die de winnende naam verzint, wint – naast eeuwige roem – een seizoenkaart voor de komende vijf seizoenen en doet in ruil daarvoor afstand van de naamrechten. De winnende inzending zal worden gekozen door een speciaal samengestelde jury, die er veel waarde aan hecht dat supporters kunnen meedenken over de naamgeving van de accommodatie.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat