Ambitieuze WARD maakt kans op Rotterdam Music Award

De Rotterdam Music Award komt eraan en de singer-songwriter Verena Ward maakt kans op De Belofte-award. De muzikante uit Ommoord produceert al haar muziek vanuit haar slaapkamer en wil dolgraag de Rotterdamse scène overnemen met haar indiepop.

“Het betekende al heel veel dat ik de Grote Prijs van Rotterdam won, maar nu wil ik ook echt voor die Belofte-award gaan”, aldus Verena Ward, op muzikaal gebied actief als WARD, wanneer ze over haar nominatie praat. De 23-jarige muzikante produceert haar muziek vanuit haar slaapkamer in Ommoord en heeft grootse plannen: “Ik wil dit winnen en kunnen zeggen dat ik de Rotterdamse scene heb overgenomen”.

Haar nominatie heeft ze onder andere te danken aan haar nieuwste EP: Girls. Een EP die zich richt op haar persoonlijke ontwikkeling waarbij acceptatie, vrijheid en liefde centraal staan: “Die onderwerpen zijn belangrijk voor mij, want ik voelde mij lang niet helemaal mezelf als jonge lesbienne en op deze EP beschrijf ik dat. Daarnaast heb ik ondertussen ook iemand leren kennen waar ik verliefd op ben geworden, dus dit is ook een ode aan haar”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter