Automobilist richt ravage aan in Rotterdam-Noord

Een automobilist heeft in het Oude Noorden een ravage aangericht met een auto. Op verschillende filmpjes gemaakt door ooggetuigen, is te zien hoe de man doelbewust inrijdt op geparkeerde auto’s.

Op de Noordmolenstraat reed de man tegen het verkeer in en moesten mensen echt uit de weg springen. Op een ander filmpje is te zien dat de auto uiteindelijk tot stilstaat en diverse passanten de man in bedwang proberen te houden. De bestuurder lijkt niet aanspreekbaar en maakt een verwarde indruk. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en later aangehouden. Het is nog niet duidelijk hoeveel auto’s er zijn beschadigd en wat de reden van dit gedrag was, aldus de politie.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-partner=”tweetdeck”><p lang=”nl” dir=”ltr”>Paniek in het <a href=”https://twitter.com/noord_rdam?ref_src=twsrc%5Etfw”>@noord_rdam</a>! Een mogelijk verwarde man richt een ravage aan met een auto! Op een filmpje is te zien hoe hij doelbewust op geparkeerde auto's inrijdt! Heeft u dit ook gezien? <a href=”https://twitter.com/POL_Stienstra?ref_src=twsrc%5Etfw”>@POL_Stienstra</a> <a href=”https://t.co/EoPF9VRJQc”>pic.twitter.com/EoPF9VRJQc</a></p>&mdash; OPEN Rotterdam (@openrotterdam) <a href=”https://twitter.com/openrotterdam/status/1139897348367237120?ref_src=twsrc%5Etfw”>June 15, 2019</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat