Bar De Nieuwe Lichting proost met Rotterdamse artiest LE MOTAT

Stichting de Nieuwe Lichting en OPEN Rotterdam slaan de handen ineen voor Bar De Nieuwe Lichting. De komende zeven weken schuift iedere woensdag een van de ‘zeven tofste Rotterdamse bands van dit moment’ aan bij de bar van Immanuel Spoor. Hij gaat met de muzikanten in gesprek onder het genot van een speciaal voor hen gemaakte cocktail. In deze aflevering proost hij met LE MOTAT.

Voor LE MOTAT maakt Immanuel de LEMOZAT. Een mierzoet drankje dat uiteindelijk uitmondt in een een stomp op je muil. LE MOTAT alias Tato Wesselo kan het drankje niet sterk genoeg. “Dat mierzoete snap ik wel, maar die stomp in je muil kunnen we nog even bijschenken. Die heb ik niet echt gevoeld”, aldus Tato.

Muziek maken tot zeventigste
Tato wil met zijn band LE MOTAT de rest van zijn leven muziek kunnen maken. “Ik wil dat mijn muziek met mij mee ontwikkelt. Als mens verander je, dat betekent dat je muziek mee verandert. Een doel voor mij is dat ik dat kan blijven doen zonder dat ik mezelf beperkt voel door externe factoren. Ik wil muziek blijven maken tot mijn zeventigste””, vertelt Tato.

Immanuel is initiatiefnemer van Stichting De Nieuwe Lichting en presenteert het programma. Hij helpt Rotterdamse talentvolle muzikanten aan een podium. Bar De Nieuwe Lichting zie je vanaf 14 juli elke woensdag rond 18.15 uur bij OPEN Rotterdam.