Bar De Nieuwe Lichting proost met synthpop-duo Kuzko

kuzko bar de nieuwe lichting

Stichting de Nieuwe Lichting en OPEN Rotterdam slaan de handen ineen voor Bar De Nieuwe Lichting. De komende zeven weken schuift iedere woensdag een van de ‘zeven tofste Rotterdamse bands van dit moment’ aan bij de bar van Immanuel Spoor. Hij gaat met de muzikanten in gesprek onder het genot van een speciaal voor hen gemaakte cocktail. Deze aflevering proost hij met synthpop duo Kuzko.

Voor Kuzko maakt Immanuel een cocktail met de naam Teardrops on the dancefloor. Deze blauwe cocktail met een zoet randje werd bedacht door Kuzko’s eigen Sam. Immanuel draait er z’n hand niet voor om deze cocktail speciaal voor de muzikanten na te maken. Het drankje valt in de smaak.

Knuffellama’s als mascotte
Kuzko heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Danique en Sam staan vaak als typetjes op het podium. “Onze typetjes zijn gebaseerd op mensen die we zagen in Los Angeles. Daar zijn we ooit voor een half jaar op uitwisseling geweest en dat heeft ons wel beïnvloed.” De twee hebben knuffellama’s mee als mascottes. “Hun outfit matcht vaak met die van ons.”

Immanuel is initiatiefnemer van Stichting De Nieuwe Lichting en presenteert het programma. Hij helpt Rotterdamse talentvolle muzikanten aan een podium. Bar De Nieuwe Lichting zie je vanaf 14 juli elke woensdag rond 18.15 uur bij OPEN Rotterdam.