Bekerfinale kijken in Rotterdam: check onze tips!

Feyenoord speelt zondag 22 april de bekerfinale tegen AZ in de Kuip. Voor wie er niet bij kan zijn in de Kuip, hebben wij een aantal kijklocaties op een rijtje gezet.

In het Museumpark kijk je de bekerfinale met het hele gezin, een sportief feest georganiseerd door AD en Annabel. Er hangt een groot scherm en er is de mogelijk om een hapje en drankje te doen. ook komt Lee Towers optreden.

Ook op het Stadhuisplein wordt een groot feest georganiseerd: het Feyenoord Festival. Het feest is nu al wel uitverkocht, maar niet getreurd, er zijn nog meer plekken in de stad waar de wedstrijd bekeken wordt. Zo kan je als Feyenoordsupporter onder andere in Rotterdam centrum ook terecht bij Plan C in de Oude Haven, sportsbar Panenka, Café De Tros aan de Botersloot, Sijf, Café Van Zanten op de Binnenrotte en Bar Cosa Nostra. Ook bij Biergarten Rotterdam wordt er voetbal gekeken. Naast een groot beeldscherm, zijn er ook foodtrucks aanwezig.

Ook in de verschillende wijken, misschien wel bij jou om de hoek, kan je de bekerfinale volgen. In Kralingen-Crooswijk kan je onder andere terecht bij Proeflokaal De Pui, Eetcafé De Stoep en Café Lusthof. In Hillegersberg-Schiebroek komt er een groot beeldscherm in het verenigingsgebouw van A.T.V. Terbregge. Op Zuid kan je terecht bij Café ’t Paviljoentje, Cootje’s Bar en Café ’t Haantje. In Delfshaven ben je bij Poolcafé Delfshaven welkom om Feyenoord aan te moedigen.

Waar kijk jij de wedstrijd? Laat het weten via onze social media kanalen!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat