Cabaretduo de Waterkonijnen brengen kinderen weer naar buiten

In de nieuwe vijfdelige serie ‘Waterkonijnen op Pad’ gaat het hilarische cabaretduo Ismail Aghzanay en Muhsin Abdulwahab elke aflevering op pad met twee kinderen. Zij willen dat kinderen meer naar buiten gaan en om dit voor elkaar te krijgen gaan zij de strijd aan in twee teams tijdens een avontuurlijke buitenactiviteit. Vanaf 30 april om 18.15 is de eerste aflevering van ‘Waterkonijnen op pad’ te zien op OPEN Rotterdam TV.

Aflevering 5
In deze aflevering gaan de twee teams Indoor Skydiven. Team Ismail staat 1 punt voor. Lukt het Musa om de stand gelijk te maken of wint Ismail met zijn team?
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/gzJOJbuLp0w” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Aflevering 4
Musa en Ismail staan nog steeds gelijk. In deze aflevering gaan de teams glowgolfen. Wie neemt in deze aflevering de voorsprong?

Aflevering 3
In de 3e aflevering van Waterkonijnen op Pad gaan de duo’s met hun team duiken! Musa heeft geen ervaring met duiken, zal het hem en zijn team lukken om te winnen van Ismail?
Het staat 1-1 wie pakt in deze aflevering de voorsprong?

Aflevering 2
In de 2e aflevering van Waterkonijnen op pad gaan team Ismail en Musa proberen te klimmen! Wie als eerste de top haalt heeft gewonnen!! Team ismail staat 1-0 achter zal het hem lukken om dit keer te winnen?

Aflevering 1 

Promo

 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter