Chicks On Screen: de chicks onderzoeken polyamorie

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks and the City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

Weet jij wat polyamorie is? In deze nieuwe aflevering gaat reporter Suzanne Bruseker op onderzoek uit! Zij brengt een bezoek aan Elia Vitadamo en Mirjam Manusama. Elia en Mirjam zijn al zeven jaar beste vriendinnen en hebben allebei een relatie met dezelfde man.

Liefde gaat door de maag
In deze aflevering bereidt reporter Suzanne samen met vriendinnen Elia en Mirjam een heerlijke lunch. Terwijl de drie dames aan het koken zijn, vertellen de twee vriendinnen openhartig over hun polyamoreuze relatie. Hoe is die relatie ontstaan? En hoe ga je om met jaloezie?

Ook reporter Suzanne wordt aan de tand gevoeld. Zij zit zelf in een monogame relatie en is onlangs door haar vriend ten huwelijk gevraagd (she said yes!). Samen gaan ze in gesprek over polyamorie en jaloezie.

Check ook de wekelijkse podcasts op www.chicksandthecity.nl. Je kunt de shows live bijwonen op woensdagen tussen 18:00 en 19:00 uur op de jongerenvloer van Bibliotheek Rotterdam.

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wie weet zien we je binnenkort!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat