Een stukje ‘Happy Earth’ op het Zwaanshals

Blogger en Instagrammer Yonca Özbilge werd populair met haar blog Happy Earth Kitchen. Ze schrapte vijftien jaar geleden vlees uit haar dieet. Sindsdien is ze overgestapt naar een volledig plantaardig dieet. Met haar restaurant Happy Earth wilt ze meer contact krijgen met haar volgers.

Yonca is geen diëtiste. Na verschillende allergieën en gewichtsklachten besloot ze het een en ander te veranderen. Sindsdien voelt ze zicht fitter en heeft ze marathons gelopen. Op haar blog deelt ze naast haar ervaringen ook haar recepten.

Eerder in 2017 nam ze de eerste stappen naar het openen van haar eigen winkel en eetgelegendheid op het Zwaanshals. Na een online crowdfundings-actie is haar restaurant Happy Earth vanaf dinsdag 9 mei officieel geopend op het Zwaanshals. Voor meer over Happy Earth kijk morgen mee op onze Instagram stories.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat