Feestelijk bezoek van Burgemeester Aboutaleb aan Huis van de Wijk Carnisse

In het Huis van de Wijk Carnisse wordt belangrijk werk gedaan voor de buurt door bewoners en vrijwilligers. Dat vindt ook burgemeester Aboutaleb die afgelopen vrijdag op bezoek was om het huis van de wijk te steunen en te horen hoe het gaat in de wijk. De wijkredactie van OPEN Rotterdam is de komende weken in Carnisse, om verhalen uit de wijk op te halen.

Aboutaleb: “De stad wordt gemaakt door de mensen. De wijk wordt gemaakt door de mensen. Dan kan je als gemeente nog zoveel geld of goede ambtenaren hebben, de wijk wordt niks als de wijkbewoners niet actief zijn en trots zijn op hun wijk.”

Wijkredactie

De OPEN Rotterdam wijkredactie is in september en oktober te vinden in de wijk Carnisse en Zuiderpark. OPEN vertelt het liefst verhalen die bij de Rotterdammers zelf vandaan komen. Daarom wil het OPEN-wijkteam nog meer weten over de verhalen die we al kennen, maar staan we ook open voor nieuwe verhalen. Heb je een mooi, ontroerend of interessant verhaal uit de wijk of maak je je ergens zorgen over? Loop dan bij ons langs en vertel het ons!