Feyenoord supporters genieten van Napels en omgeving

Feyenoord speelt vanavond in Italië de Champions League wedstrijd tegen Napoli. Rotterdamse supporters zijn niet welkom in het stadion, maar de afgelopen dagen zijn fans toch naar Napels afgereisd. 

Drie Feyenoord supporters zijn gisteren aangehouden voor het gooien van stenen naar de politie, maar de meeste fans houden zich rustig. Ze genieten vooral van de omgeving van de Italiaanse stad en de terrassen die Napels rijk is. Een aantal fans bezochten de vulkaan Vesuvius en anderen brachten de dag door in de stad Pompeï, dat in de eerste eeuw na Christus door as bedekt werd, als gevolg van een uitbarsting van de Vesuvius.

Het blijft niet onopgemerkt dat de Feyenoord-fans in de stad aanwezig zijn. Zo is het stadion van Napoli op de kaart gebombardeerd tot Feyenoord-honk en poseren fans voor een grote Feyenoord vlag.

Wij kregen van de supporters verschillende foto’s doorgestuurd. Ben jij ook in Napels of ken jij fans die zijn afgereisd. Deel jouw foto’s en filmpjes met OPEN Rotterdam door te mailen naar [email protected] of reageer op onze social media.

Meer weten over Feyenoord in Napels? Check dan ook de liveblog op RTV Rijnmond.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat