Jongeren maken het verschil

Rotterdamse jongeren komen op dinsdag 6 juni massaal in actie voor een betere wereld tijdens de Young Impact Celebration in Ahoy.

Lol met bejaarden, een stripverhaal tegen discriminatie, Rotterdammers uitdagen om plastic op te ruimen, flessen inzamelen voor Kika, een leuke dag organiseren voor kinderen die het moeilijk hebben, iedere dag een knuffel uitdelen, een buurtfestival regelen, samen koken met nieuwkomers. Slechts een greep uit de challenges die Rotterdamse jongeren doen en deden om een verschil te maken.

Young Impact is een beweging van jongeren die hun talent inzetten om lokaal of wereldwijd een positieve verandering teweeg te brengen. Ze verdienen op deze manier gratis toegang tot de Young Impact Celebration, een groot evenement dat alweer voor het tweede jaar op rij plaatsvindt.

Op 6 juni ontmoeten tienduizend jongeren elkaar en vieren hun impact, samen met presentators Katja Schuurman en Daan Boom (Streetlab). Artiesten als Ronnie Flex, Rico Verhoeven, Naaz, STUKtv, Teske de Schepper, Kris Kross Amsterdam, Julia van der Toorn en Johnny de Mol en ook vice-premier Hugo de Jonge en staatssecretaris Paul Blokhuis zullen hun steentje bijdragen. Zij geloven allemaal in de kracht van jongeren en dat zij samen verandering kunnen realiseren.

Meer informatie over Young Impact Celebration vind je op www.youngimpact.nl/celebration

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter