Jongerenmaand in Bibliotheek Rotterdam

Deze hele maand staat de bibliotheek Rotterdam in het teken van jongeren. Er zijn verschillende activiteiten te beleven zoals expo’s, workshops en lezingen.

De jongerenmaand is bedoeld om jongeren te inspireren en te motiveren. September is bij uitstek dé maand om je focus terug te vinden en nieuwe inspiratie op te doen.

Succesvolle vrouw Francien Regelink vertelt over haar ervaringen en geeft tips om een echte girlboss te worden. Bij de workshop creatief solliciteren krijg je nog meer tips voor een succesvolle start van je carriere, bijvoorbeeld hoe jij het meest origineel kan overkomen bij je aanstaande werkgevers.

Naast deze inspirerende lezingen en workshops, kan je ook naar een tentoonstelling die gemaakt is door jongeren. De tweedejaars fotografieleerlingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam laten hun eigen wereld zien in de expo Wij zijn jong!.Wat betekent jong zijn tegenwoordig? Hoe gaan jongeren om met moderne levensvragen en de volwassen wereld? Deze vragen en meer komen aan bod tijdens de expositie.