Ka-Chun winnaar van trappenloop Erasmus Universiteit

Erasmus Sport organiseert dit jaar voor de vijfde keer de ‘Trappenloop’. Een evenement waar studenten en medewerkers van Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit zo hard mogelijk naar boven lopen. De deelnemers kunnen individueel en in groepsverband (estafette) mee doen. De deelnemers die individueel mee doen, kunnen gaan tot de tiende of achttiende verdieping.

Dit jaar deed Ka-Chun Lo, student op de Erasmus Universiteit, voor het eerst mee. Vorig jaar wilde hij ook mee doen, maar toen werd hij plotseling ziek. Hij had zich toen voorgenomen dat hij dit jaar zeker mee zou doen. “Ik heb voor de trappenloop getraind door eigenlijk mijn eigen trainingsschema aan te houden” vertelt hij. “Ik sport van mezelf al best wel veel en gisteren heb ik specifiek een soort trappenlooptraining gedaan”.

De training is in ieder geval niet voor niets geweest, want Ka-Chun wordt eerste en zet de snelste tijd van de dag neer met 1 minuut en 43 seconden. Helaas heeft hij niet het record verbroken van 1 minuut en 37 seconden, maar dat motiveert hem alleen nog maar meer om volgend jaar wéér mee te doen!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat