Kleermaker Naadloos in Noord voor de tweede keer beroofd in twee dagen

Kleermaker Naadloos aan de Bergselaan is voor de tweede keer beroofd in twee dagen. Woensdagavond was het helaas raak en konden de inbrekers het dubbelglas doortikken. Zij hebben de kassa met de inhoud daarvan meegenomen.

Moustaba Yusofe de eigenaar van Naadloos zit met zijn handen in het haar. “Eergister probeerden de inbrekers al in te breken en braken ze het eerste glas van het raam. Wij hebben gebeld met de ramenmaker en die zou deze donderdag langskomen om het glas te repareren.” Helaas waren de inbrekers de ramenmaker voor en hebben ze het tweede glas ingetikt.

Volgens Yusofe is Naadloos niet de enige winkel in de straat waarbij overvallers binnenkwamen. “Een aantal weken geleden hebben ze bij een kapper ingebroken, bij de tandarts stalen ze de kassa en een laptop en ook een dekenzaak in de straat was aan de beurt.”

Toch is er hoop voor de kleermaker. “Wij hebben camerabeelden teruggekeken en hebben de inbrekers in beeld. Ook onze buren helpen mee met het verzamelen van beelden van de inbrekers. Ik hoop dat ze de daders snel vinden. Meer kunnen we niet doen.”

Naadloos maakt tijdens de coronacrisis een hoop mondkapjes. Kijk hier het item terug.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat