La bandera, de bachata dansen en de straten van Rotterdam op in ‘Caliente’

In de nieuwe serie Caliente maken we kennis met de Latin & Caribbean cultuur. De serie wordt gepresenteerd door Junny en DJ Brian-K. In deze aflevering laat danslerares Annika Lau de kijker kennismaken met Kizomba. Producer MB vertelt onder meer over artiest Ghetto Flow en hoe je een Reggaeton beat moet maken. Muziek is er deze week ook van Gatto Gabriel. Patricia Gruber verzorgt de straatinterviews.

Met de nieuwe serie Caliente maakt Rotterdam kennis met de Latin & Caribbean cultuur. Deze cultuur in Nederland is behoorlijk groot, maar is stiekem toch onder de radar gebleven. Met spraakmakende content in samenwerking met Rotterdamse influencers gaan we voor meer verbinding zorgen binnen de community en uiteraard de community uitbreiden in Rotterdam. Onder community verstaan we iedereen die affiniteit heeft met salsa, bachata, kizomba muziek en lifestyle in een Tropische sfeer.

In deze serie van zes afleveringen zullen we per aflevering vijf thema’s behandelen. In elke aflevering krijgt de kijker een blik in de de Latin & Caribbean keuken, wordt er een Latin & Caribbean artiest gepresenteerd, is er een dansworkshop en worden de belangrijkste highlights nog eens samengevat. Caliente is een serie van het onlangs opgerichte Radio Caliente.