Meer dan 700 Feyenoord-tatoeages in uniek boek ‘Feyenoord Forever’

Supportersvereniging FSV De Feijenoorder presenteert op 18 november a.s. het boek ‘Feyenoord Forever – Feyenoorders en hun tattoos’.

Aan de hand van meer dan zevenhonderd Feyenoord-tatoeages, supportersverhalen en honderden citaten schetst Feyenoord Forever een beeld van de verbondenheid van Feyenoord-supporters met hun club en met elkaar.

Clubliefde Feyenoord-tatoeages – ‘taatoos’, op z’n Rotterdams – zijn diep verankerd in de Feyenoord- supporterscultuur. Zijn het aanvankelijk havenarbeiders en leden van de harde kern die zich tooien met een Feyenoord-tatoeage, vandaag de dag dragen ook accountants, verpleegsters en directeuren de club in hun hart én op hun huid. Eén ding hebben zij gemeen: met een tatoeage geven zij uitdrukking aan hun onvoorwaardelijke clubliefde.

Voor supporters door supporters Feyenoord Forever is geschreven door Frans Reichardt, Feyenoord-supporter, redactielid van supportersmagazine Hand in Hand en medewerker van FSV De Feijenoorder: “Niet eerder werkten aan een boek zoveel Feyenoord- supporters mee. Zij stuurden meer dan tweeduizend foto’s van Feyenoord-tatoeages. Hiermee is Feyenoord Forever een uniek document geworden, gemaakt voor supporters door supporters.”

Het voorwoord van het boek is geschreven door Willem van Hanegem, oud-speler en oud-trainer van de Rotterdammers.

Feyenoord Forever is tot en met 31 december 2018 exclusief verkrijgbaar in de webshop van FSV De Feijenoorder. Voor niet-leden kost het boek €19,99. Leden van FSV De Feijenoorder krijgen 10% ledenkorting. Vanaf 1 januari 2019 is Feyenoord Forever verkrijgbaar in de boekhandel voor €24,95.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter