Mega spandoek voor Feyenoord

Het grote grijze gebouw aan de rotonde bij het Hofplein, heeft een kleurrijk jasje gekregen. Een meters hoog spandoek met het wapen en de kleuren van Rotterdam, prijkt nu aan de gevel.

“We liepen al jaren met het idee rond van een enorm spandoek dat een groot deel van het stadion zou bedekken. In 2015 tijdens de wedstrijd tegen Ajax hebben we hem toen voor het eerst gebruikt,” vertelt Eduard Cachet van de Feijenoord supporters vereniging. Het doek dat toen werd vertoond was iets groter dan het exemplaar dat nu te zien is op het Hofplein. “We hebben hem speciaal op maat laten maken. Hij is nu zo’n 80 meter breed en 40 meter hoog.” De supporters vereniging werd door de gemeente benaderd, of mee te denken aan een Feyenoord eerbetoon in de stad. “We hebben naar verschillende locaties en gebouwen gekeken en dit kwam als beste uit de bus. Gelukkig wilde de eigenaar ook meewerken.”

Wanneer het spandoek weggaat is nog niet bekend. “We hopen dat hij zo lang mogelijk mag blijven hangen, daarover praten we nu met verschillende partijen,” aldus Eduard Cachet.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat